Hverdagen

Hverdagen i Rynkeby Private BørnehusKlokken er syv om morgenen. Det er vinter og det er stadig mørkt udenfor. De første børn har allerede spist morgenmad og er i gang mad at lege i de forskellige kroge og hjørner i huset. Der hænger stadig en svag duft af hjemmebagte boller, som er blevet lunet i ovnen tidligere.

 

Børn og forældre kommer forbi morgenbordet for at hilse godmorgen til de to voksne og de børn som sidder ved bordet og spiser morgenmad. Magnus på godt 2 år kommer ind sammen med sin storebror Lukas og sin mor Line.

 

Frida-Sofie, som er halvandet år, lyser op i et stort smil, kravler ned af sin Trip-Trap-stol og siger: ”Mau...”. Hun følger efter dem ud i garderoben. Hun hænger lidt op af dørkarmen, hvilende på den ene fod og vrikkende med den anden, mens hun kigger på Magnus med smil på læben og sir: ”Hej”. Magnus kigger på hende og smiler og sir: ”Hej”……..

 

Mad og madordning

I Rynkeby Private Børnehus, har vi sunde og faste madvaner, der tilgodeser børnenes ve, vel og udvikling.

Vi serverer morgenmad bestående af havregryn, cornflakes, havrefraser og havregrød. Der er også hjemmebagte boller med smør, syltetøj og honning. Der serveres mælk og vand til. Er der behov for specialprodukter i forhold til allergier medbringes det af forældre.

Alle børn i børnehaven og vuggestue medbringer madpakke og frugt til hele dagen. Vi serverer vand til frokost. Madordning tages op til afstemning ved forældremødet hvert andet år.

 

Rutiner

Rutinerne er fastlagte hos Rynkeby Private Børnehus, så vi giver børnene faste og trygge rammer, de kan udvikle sig indenfor.

Læs om rutiner og dagsrytme


Det pædagogiske arbejde
I institutionen har vi udarbejdet en årsplan for det pædagogiske arbejde, som tager afsæt i Den styrkede pædagogiske læreplan.

Læs om temaerne og det pædagogiske arbejde